NEW YORKZucker Bakery

OLIE PÅ LÆRRED / 80 x 120 cm / PRIS: 9000 KR

Zucker Bakery indkapsler essensen af New York. Brandtrapperne der klatrer op ad facaderne, det på een gang pirrende og afskrækkende virvar af farver og det nærmest allestedsnærværende jødiske aftryk.

UDFORSK

AKTUELLE UDSTILLINGER Vises nu

Legen med skygger

Lyset på den lyserøde facade er helt fantastisk og giver mig mulighed for at lege med skyggerne. Sådan bliver den ellers stenhårde jernstruktur til et lettere og nærmest skulpturel abstrakt element.

433, 9th Street, East Village, NY.

Autenciteten er vigtig for mig. Derfor kan du se husnummeret 433 på bageriets nabo. Det håber jeg kan inspirere dig til at rejse mere – at opsøge nye steder og måske genbesøge nogle af de steder som jeg synes er små perler. Præcis som Zucker Bakery.

Lag-på-lag af varme farver

Det skal ingen hemmelighed være at jeg elsker okker. Og med de varme nuancer af gul og orange som Zucker Bakery gemmer på bag glasset gjorde at jeg straks forelskede mig i butikken. Jeg håber du gør det samme.

Interesseret i Zucker Bakery?

Zucker Bakery En del af en serie

Zucker Bakery blev til i 2019 som resulatet af endnu en grundig udforskning af New Yorks skjulte perler.

Derfor findes der flere facader og en del collager fra samme serie. Flere af dem vises på de aktuelle udstillinger. Du er også meget velkommen til en fremvisning af mine værker i mit private atelier.

Udforsk andre værker